AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time update v3.3 beta

Geschreven door Marco Korthout @ 20 sep. 2014 0:43

Popcorn Time update v3.3 beta Het heeft even geduurd maar Popcorn Time heeft een nieuwe versie uitgebracht. Let wel, dit is niet Time4Popcorn die andere populaire fork, met de gratis VPN.
Was het het lange wachten waard?
Of toch maar overstappen naar de concurrent Time4Popcorn?

De interface ziet er in ieder geval nog gelikter uit, met meer opties en ondersteuning voor externe spelers om de video af te spelen in VLC, XBMC, MPlayer en meer.

De release notes vind je hier.Ondanks de echt mooie en soepel interface is de werking op mijn Win 8.1 machine niet echt denderend. Verbinden en downloaden gaat traag en blijft op 99% hangen, streamen via chromecast werkt op zich wel, ware het niet dat de verbinding echt slecht is. Programma terugzetten naar standaard instellingen en database legen brachten geen verbetering.Ondertitels via chromecast zou pas in de volgende versie mogelijk zijn
en het team zou aan het bekijken zijn welke VPN-provider het meest geschikt is om net als bij T4P een VPN-functie in te bouwen.

Goed, een beetje teleurstellend dus, de vorige versie werkte bij mij beter als deze. Dat kan aan mijn eigen machine en instellingen liggen, daarom ook maar weer Flixtor geïnstalleerd om te testen of die het nog wel goed doet. En die doet het echt prima. Wellicht dat het programma het beter gaat doen na een herstart van mijn laptop, echter laat ik het hier nu bij.

Ik gebruik buiten het testen zelf geen Popcorn Time (of een van de vele andere klonen), ben een echte Netflix en usenet man. Maar als mensen mij vragen welke fork zij nu het beste kunnen gebruiken, zou ik ze Time4Popcorn aanraden of nog beter Flixtor. Die laatste gebruikt eigen code en bronnen en werkt gewoon snel en soepel.
En het team van Time4Popcorn (die ook gewoon Popcorn Time heet in de volksmond) heeft het momenteel toch net iets beter voor elkaar dan de versie waar het artikel aan gewijd is.

Popcorn Time v3.3 beta downloaden
Popcorn Time op Reddit
Website Popcorn Time

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief