AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time geeft broncode vrij en zoekt betatesters voor nieuwe Mac versie

Geschreven door Marco Korthout @ 1 sep. 2014 4:15

Popcorn Time geeft broncode vrij en zoekt betatesters voor nieuwe Mac versie De gebruikers van een iOS-apparaat wachten met smart op de aangekondigde Popcorn Time iOS-app die deze week beschikbaar zou worden gesteld. Tot die tijd kunnen gebruikers van een Mac de nieuwste betaversie al testen.
In de nieuwe Mac betaversie:
✔ cross platform infrastructuur geschreven in c++
✔ gratis ingebouwde VPN
✔ chromecast ondersteuning
✔ airplay ondersteuning
✔ Roku ondersteuning (wordt nog aan gewerkt)
✔ ondertitels voor chromecast (wordt nog aan gewerkt)
✔ verbeterde videospeler
✔ optie om grootte ondertitels aan te passen
✔ beter cpu-gebruik

Ook heeft het team achter Time4Popcorn, want over deze fork hebben we het, de broncode vrijgegeven, de Android en iOS broncodes volgen nog. Niet op Github omdat ze daar niet meer welkom zijn, maar gewoon via hun eigen site. Lange tijd hebben ze de code voor zichzelf gehouden.

Verder kunnen we lezen dat de problemen met de VPN zijn opgelost. Gezamenlijk met Kebrum, de VPN provider, hebben ze een nieuwe en betere infrastructuur gebouwd om iedereen zonder problemen van dienst te kunnen zijn.

Bronnen:
Time4Popcorn forum
Time4Popcorn broncode

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief