AfterDawn: Nieuws

Handige android-app voor filesharingdienst Wetransfer

Geschreven door Marco Korthout @ 22 aug. 2014 4:52

Handige android-app voor filesharingdienst Wetransfer WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst om grote bestanden tot 2GB te versturen. Met de gratis dienst kunnen documenten, foto's, muziek, presentaties en video's gedeeld worden. De bestanden worden in de gratis dienst 7 dagen bewaard. In de Plus-versie kun je nog grotere bestanden uitwisselen, die desgewenst nooit worden verwijderd.
Vanaf gisteren is er een handige WeTransfer android-app beschikbaar, een iOS-app bestond al langer.

Selecteer je foto's & video's of gebruik de deel-knop vanuit andere applicaties, voeg de e-mailadressen toe van je vrienden en upload bestanden tot 10GB! Tijdens de bestandsoverdracht worden er mooie wallpapers weergegeven, wat naast het Plus-abonnement één van de inkomstenbron van Wetransfer is, veel van deze wallpapers zijn namelijk advertenties. Je vrienden krijgen een downloadlink toegestuurd via e-mail.
Geen gedoe met aanmelden en inschrijven!

Features van de Android-app
- Tap om te selecteren
- Tap en vasthouden om foto's en video's te bekijken
- Tap eenmaal en daarna dubbel op ander bestand om reeks bestanden te selecteren
- Met dubbele vingers vegen om tussen maanden te navigeren
- Bestanden delen vanuit Android via de Deel-knop
- Bestandsoverdrachten pauzeren en hervattenWebsite van WeTransfer
WeTransfer in de Google Play Store

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief