AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time onder zwaar DDoS vuur

Geschreven door Marco Korthout @ 14 aug. 2014 21:18

Popcorn Time onder zwaar DDoS vuur Een van de grote Popcorn Time klonen ligt momenteel onder zwaar DDoS vuur. Bijna het volledige netwerk van het project heeft te kampen met zware DDoS-aanvallen. Niet alleen de host-server, maar ook de CDN, API en DNS servers.
De Franse API-servers en de Nederlandse DNS-servers krijgen Giga veel dataverkeer te verwerken. Op een gegeven moment moesten twee van de drie DNS-servers het loodje leggen, waarna er snel een vierde DNS-server werd toegevoegd.
Het netwerk moest zo'n 10Gbps aan dataverkeer verwerken.

Torrent-sites zijn regelmatig onderwerp van DDoS-aanvallen, begin dit jaar was er een grote aanval waardoor er een paar sites sneuvelde. Wie achter deze aanvallen zit en wat hun motieven zijn is vaak onbekend. Maar ik zou er wel een paar kunnen bedenken. En vandaag is het dus de beurt aan de opensource versie van Popcorn Time. Niet te verwarren met de andere grote fork Time4Popcorn.

Voor de meeste gebruikers is de API nog online.Bron

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief