AfterDawn: Nieuws

Spoticast binnenkort terug in de Google Play Store

Geschreven door Marco Korthout @ 7 aug. 2014 4:23

Spoticast binnenkort terug in de Google Play Store Spoticast is waarschijnlijk binnenkort weer te downloaden vanuit de Google Play Store, dat hebben de ontwikkelaars een paar dagen geleden via Google+ bekend gemaakt.
Spoticast is een Android-app waarmee je muziek direct vanuit Spotify kunt streamen naar de Google Chromecast.

De app werd begin juli uit de Google Play Store verwijderd. Aanvankelijk werd gedacht dat dit op verzoek van Spotify was gebeurd, echter bleek later dat Google zelf de applicatie offline had gehaald. Spoticast zou leiden tot verwarring en het zou de intellectuele eigendomsrechten schenden.

Spoticast is met Spotify in gesprek geweest en niets staat een terugkeer in de Google Play Store nog in de weg.
Vooralsnog kun je het ge-update apk-bestand hier downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief