AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time ondersteunt nu ook Apple TV

Geschreven door Marco Korthout @ 30 jul. 2014 22:38

Popcorn Time ondersteunt nu ook Apple TV Popcorn Time, Time4Popcorn om precies te zijn, heeft vandaag versie 4.3 beta beschikbaar gesteld, met als nieuwe feature Airplay-ondersteuning om de video direct naar Apple TV's en andere ondersteunde apparaten te sturen.
Met de nieuwe versie is er een verbeterde ondersteuning voor Chromecast. Lukt het de vorige versie niet om mijn Chromecast te vinden, met de laatste upgrade gaat het prima.
De Airplay-functie kan ik door het ontbreken van een Apple TV niet testen.

Time4Popcorn is onderhand de meest populaire Popcorn kloon aan het worden, ondanks dat deze fork geen opensource is. De ontwikkelaars hebben er voor gekozen om de code gesloten te houden.

Airplay zagen we van de week ook al bij een andere kloon, TorrenTV.
TorrenTV pakt het echter heel anders aan, geen mooie Netflix-achtige interface, maar een eenvoudig venster waarmee je zelf torrents en lokale videobestanden naar een Apple TV kunt streamen.Het team achter Time4Popcorn is lekker bezig, naast de gratis VPN-functie, (werkende) ondersteuning voor de Chromecast en Airplay, een prima versie voor Android. Op komst een echte native iOS app. Hoewel het straks natuurlijk niet in Apple's App Store te vinden zal zijn, komt Popcorn Time op een later moment beschikbaar voor jailbroken iPhones en iPads.Time4Popcorn versie 4.3 beta downloaden
Time4Popcorn voor Android versie 2.0 beta downloaden

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief