AfterDawn: Nieuws

The Pirate Bay nu ook mobiel

Geschreven door Marco Korthout @ 26 jul. 2014 23:49

The Pirate Bay nu ook mobiel The Pirate Bay bestaat ruim 10 jaar en ondanks dat ze van alle kanten worden tegengewerkt, blijft de torrent tracker uitbreiden. Voor het eerst beschikt TPB over een echte mobiele site die veel toegankelijker is voor smartphones en tablets.
In die 10 jaar is er veel veranderd aan de Pirate Bay site, aanpassingen die het moeilijker moeten maken om de site uit de lucht te halen. Torrents zijn ingewisseld voor magnet links en de servers hebben een plek gevonden in de clouds. Wat er nog miste was een voor mobiele apparaten geoptimaliseerde site, tot een paar dagen terug dan.

De "The Mobile Bay" is de eerste van een paar aankomende uitbreidingen van de website. Zo willen ze de website ook opsplitsen in aparte sites voor TV, film en muziek. Door TPB te scheiden in verschillende domeinnamen wordt de website veerkrachtiger.

Ook wordt er gewerkt aan de RSSbay, met ondersteuning voor persoonlijke rss-feeds om torrents van afstand te kunnen starten.Kortom, bij de The Pirate Bay zitten ze niet stil en kunnen we nog veel nieuwe uitbreidingen verwachten.

Toen TorrentFreak eergisteren met dit bericht kwam was de mobiele site nergens te bekennen,
maar nu is het gewoon toegankelijk voor je mobiele apparaat.

Nieuwe en de oude site


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief