AfterDawn: Nieuws

NPO ondersteuning voor Chromecast na de zomer

Geschreven door Marco Korthout @ 14 mei 2014 4:51

NPO ondersteuning voor Chromecast na de zomer

Gebruikers van de NPO-app moeten nog even wachten op ondersteuning van de Chromecast. De Nederlandse publieke omroep gaat pas na de zomer de Google Chromecast ondersteunen. Een exacte datum is nog niet bekend.
Met de NPO-app kun je live en on demand programma's van de Nederlandse Publieke Omroep op je Androidtoestel kijken en luisteren. De tv-programma's verschijnen kort na afloop van de uitzending op Nederland 1, 2 en 3 en blijven dertig dagen beschikbaar.

Naast de gratis versie komt er ook een betaalde NPO Plus, met extra aanbod, hogere kwaliteit en met minder reclame terugkijken.

Voordelen van de NPO Plus app:
✔ NPO Plus biedt meer programma's, die nu niet of slechts enkele weken lang te zien zijn vanwege rechten en kosten. Voorbeelden hiervan zijn De Prooi, Feuten en Flikken Maastricht.
✔ Straks kunnen daarnaast aangekochte topdocumentaires als BBC's natuurdocumentaire Africa,Frozen Planet en Earthflight en Louis Theroux en Michael Palin, en series als Midsomer Murders, Wallander, Banks en Scott and Bailey, via NPO Plus teruggekeken worden.
✔ Ook voor kinderen biedt NPO Plus extra programma's bekend van Zapp en Zappelin zoals Buurman en Buurman, Pingu, De Dodelijkste 60, Bob de Bouwer en Sarah en Eend.
✔ NPO Plus tientallen buitenlandse films aan die eerder te zien waren bij de publieke omroep, maar niet te vinden zijn op Uitzending Gemist. Vanaf de start zijn films beschikbaar als Slumdog Millionaire en The Artist. Later in 2014 zullen nog opvallende titels volgen als Intouchables, Midnight in Paris en Jagten.Bron

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief