AfterDawn: Nieuws

IsraŽlische hackers publiceren gegevens van deelnemers aan anti-Israel cyberaanval

Geschreven door Marco Korthout @ 13 apr. 2014 3:30

IsraŽlische hackers publiceren gegevens van deelnemers aan anti-Israel cyberaanval Een IsraŽlische hackergroep, Israeli Elite Force, heeft 16 deelnemers aan een door Anonymous ondersteunde anti-IsraŽl cyberaanval eerder deze week, opgespoord en de gegevens van hen gepubliceerd, schrijft de Haaretz, een IsraŽlische krant.
Op de Israeli Elite ForceF acebook pagina, heeft een van de IsraŽlische hackers met de naam Buddhax een link geplaatst naar een Dropbox document met de namen, IP-adressen, locaties en foto's van de 'Anonymous' leden.

Volgens dit document komen de meeste deelnemers aan de door Anonymous georganiseerde cyberaanval op IsraŽl uit MaleisiŽ en IndonesiŽ en een paar uit Portugal, Groot-BrittanniŽ, ItaliŽ, Zwitserland, Finland, Algerije en Saudi ArabiŽ.

DDoS [distributed denial-of-service] & defacing van kleine sites kun je geen hacken noemen. Ik ben zelf geen grote hacker, maar goed genoeg om jullie te ontmaskeren.

Neem de volgende keer geen deel in een OpIsrael. Wij weten wie jullie zijn, wij weten waar jullie zijn. Lang leve IsraŽl!
verscheen er op een bericht dat bij de betreffende hackers op de computer verscheen.Het document op Dropbox is op moment van schrijven even niet te downloaden omdat het teveel dataverkeer heeft gegenereerd. Hieronder een paar mirrors, als je een beetje reclame niet erg vindt.
Israeli Elite Force op Facebook en op Twitter.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief