AfterDawn: Nieuws

Update brengt Popcorn Time naar v0.2.8 beta

Geschreven door Marco Korthout @ 28 mrt. 2014 9:49

Update brengt Popcorn Time naar v0.2.8 beta

Gisteren is er wederom een nieuwe versie vrijgekomen voor Popcorn Time, versie 0.2.8 is stabieler en veel fouten zijn opgelost. Zo wordt er nu een installer gebruikt gebaseerd op NSIS, valt de software terug op een YTS mirror als de site niet bereikbaar is, diverse bugs opgelost op gebied van ondertiteling en afspelen, is de YifySubtitles API geïmplementeerd dat een betere en snellere ondersteuning biedt voor ondertitels en de app zou nu ook probleemloos moeten werken in landen als de UK en andere landen waar de overheid censuur toepast op haar inwoners! Tenslotte, naast nog veel meer verbeteringen, een gloednieuwe auto-updater om je altijd up-to-date te houden.
Kortom, was er een paar weken terug nog sprake van de Popcorn Time ten dode was opgeschreven, het tegendeel is waar, de ontwikkeling gaat supersnel nu het YTS team de doorontwikkeling op zich genomen heeft. De ontwikkelaars spreken nu al over versie 0.2.9 en 0.3.0 waarvoor de basiscode helemaal opnieuw geschreven zal worden, en er veel nieuwe features aan de app zullen worden toegevoegd.Na een korte test kan ik inderdaad beamen dat de applicatie soepeler en stabieler z'n werk doet en dat je binnen een minuut naar je film kunt kijken.

Het blijft nog steeds een beetje onduidelijk in hoeverre je in Nederland de regeltje overtreedt met het gebruik van deze software. Het downloaden van films, of het nu met BitTorrent of via het usenet is, mag hier nog steeds. Echter is het uploaden van auteursrechtelijk werk wel verboden. En dat laatste doe je indirect wel, omdat je tijdens het bekijken van een film, ook als een seeder fungeert en daarmee ook bits uploadt.Je kunt trouwens niet alleen de allernieuwste films bekijken in Popcorn Time,
ook schitterende documentaires en hele oude westerns ;)Popcorn Time kun je nog steeds bij ons downloaden
voor Windows en Mac

Website Popcorn Time

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief