AfterDawn: Nieuws

Google Photowall for Chromecast - foto's op je tv-scherm

Geschreven door Marco Korthout @ 25 mrt. 2014 10:02

Google Photowall for Chromecast - foto's op je tv-scherm

Photowall for Chromecast is een nieuw Chrome experiment die mensen in staat stelt samen te werken bij het aanmaken van een fotowand op je TV - via de laptop, smartphone of tablet. iedereen kan foto's maken of selecteren en deze direct naar het grote scherm sturen. Ben je klaar, wordt er automatisch een YouTube video van je Photowall aangemaakt en klaargezet op YouTube.
Je kunt een Photowall starten via je browser of via de Android-app of iOS-app.

De Photowall for Chromecast werkt alleen als je een Google Chromecast in je televisie hebt zitten. Iedereen in de kamer kan via de app of laptop foto's sturen naar je televisiescherm, die direct worden weergegeven. Ze kunnen hiervoor Photowall for Chromecast gebruiken, of door een speciaal webadres op hun toestel te bezoeken en daarop een wachtwoord in te geven.

Voordat je de foto's naar de fotowand stuurt, kun je ze nog voorzien van schetsen (doodle) en tekst.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief