AfterDawn: Nieuws

Android 4.4 update voor HTC One opnieuw beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 19 mrt. 2014 3:51

Android 4.4 update voor HTC One opnieuw beschikbaar De update naar Android 4.4 was al even beschikbaar, maar werd vanwege problemen met de actieve wifi verbinding snel weer offline gehaald. HTC is nu opnieuw begonnen met het uitrollen van Android 4.4 voor de HTC One in Nederland.
De update heeft versienummer van 4.19.401.11 en is iets meer dan 200 MB groot.Deze nieuwe update voor de HTC One biedt volgens HTC dan ook ondersteuning voor meer routers, waardoor de problemen verholpen zouden moeten zijn. Verder wordt ook Sense, de eigen Android interface van HTC, ge-update naar versie 5.5.

De update is per direct beschikbaar voor de Nederlandse toestellen via de OTA update.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief