AfterDawn: Nieuws

SeriesGuide: je favoriete tv-series beheren en downloaden vanuit Chrome

Geschreven door Marco Korthout @ 2 mrt. 2014 3:31

SeriesGuide: je favoriete tv-series beheren en downloaden vanuit Chrome SeriesGuide is een nieuwe extensie voor de Chrome browser, om op de hoogte te blijven van je favoriete tv-series en met de mogelijkheid om direct torrents te zoeken via The Pirate Bay of Kickass Torrents om dan ook maar direct te downloaden.
SeriesGuide toont al je favorieten TV-shows overzichtelijk in een kalender, waarin je direct kunt zien wanneer de afleveringen worden uitgezonden. Klik je op een item in de kalender, worden de bijzonderheden over de serie weergegeven. Heel handig is de Search for a download knop, die Pirate Bay downloadlinks weergeeft voor iedere aflevering, gesorteerd op aantal seeders en leechers.TorrentFreak sprak met SchizoDuckie, de ontwikkelaar van de extensie.
Hij volgt zelf veel tv-series en heeft de extensie hoofdzakelijk ontwikkeld om het zichzelf wat makkelijker te maken.
Telkens handmatig dezelfde stappen ondernemen om een aflevering te kunnen bekijken: uitvinden of er al iets is uitgezonden, wachten tot er een download beschikbaar komt, naar The Pirate Bay gaan, zoeken naar een torrent, de beste download uitvogelen en tenslotte de aflevering downloaden.
Dat hij series downloadt komt doordat weken tot maanden moet wachten tot bepaalde tv-series beschikbaar komen in Europa, ondanks zijn Netflix-account.

SeriesGuide bevindt zich nog in betafase en er zullen in de toekomst nog veel features aan worden toegevoegd, als automatische notificaties, automatische downloads en meer.

SeriesGuide is gratis beschikbaar in de Chrome Store en komt in twee smaken: een die opent in hetzelfde tabblad en een die opent in een nieuw tabblad.

SeriesGuide in Nieuw Tabblad versie
SeriesGuide in hetzelfde tabblad (neemt je Nieuw Tabblad venster niet over)

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief