AfterDawn: Nieuws

Gratis Windows 8.1 met Bing?

Geschreven door Marco Korthout @ 1 mrt. 2014 14:48

Gratis Windows 8.1 met Bing? Volgens The Verge en andere sites zou Microsoft momenteel experimenteren met een gratis versie van Windows 8.1, een afgeslankte versie van Windows 8.1, met de naam "Windows 8.1 met Bing". Een gratis of goedkope update voor gebruikers Windows 7 gebruikers. Mogelijk dat Microsoft de gratis variant ook beschikbaar stelt voor fabrikanten van goedkope pc's.
De 'Windows 8.1 met Bing' versie zou Windows 7-gebruikers moet verleiden tot een upgrade naar Windows 8.1.

Wat wil dat nu zeggen, Windows 8.1 met Bing?
Bing was toch altijd al aanwezig in Windows?
Hoe wil een bedrijf als Microsoft hier nu geld aan verdienen?
Allemaal nog onduidelijk, misschien dat Bing, de zoekmachine van Microsoft,
extreem geïntegreerd is in deze versie
en toegang heeft tot veel van activiteiten van de gebruiker.

The Verge heeft geen significante veranderingen gevonden in de gelekte versie Windows 8.1 met Bing, in vergelijking met het betaalde besturingssysteem.Veel Windows 7-gebruikers zullen wellicht overstag gaan de Windows 8.1 Update 1, met veel bugfixes en nieuwe features. Features die als doel hebben Windows 8.1 aantrekkelijker en eenvoudiger te maken voor gebruikers van een toetsenbord en muis.

De Windows 8.1 Update 1 wordt begin volgende maand door Microsoft beschikbaar gesteld.

Afbeelding via Wzor.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief