AfterDawn: Nieuws

Google Currents gaat op in Play Kiosk

Geschreven door Marco Korthout @ 20 feb. 2014 16:44

Google Currents gaat op in Play Kiosk Google ontwikkelt veel nieuwe toepassingen en vele daarvan worden na verloop van tijd weer gestopt. Omdat het niet aanslaat bij het grote publiek of omdat er een andere 'betere' toepassing voor in de plaats is gekomen. Zo ook met Google Currents, begonnen als concurrent van de populaire Flipboard. Google Currents is vervangen door Play Kiosk.
Met Google Currents kon je op een magazine-achtige manier zogenaamde Editions lezen op smartphone en tablet. Currents was begin 2012 zoals gewoonlijk alleen voor de Amerikanen beschikbaar, echter kon je de .apk-bestanden ook gewoon in andere landen installeren. Een jaar later was Nederland aan de beurt. Was een mooie overzichtelijk app, die ik in het verleden veel gebruikt heb. Echter doe het nu alweer een tijdje met Flipboard en jawel Play Kiosk.Na de laatste update van Google Currents is de app onbruikbaar geworden.

Play Kiosk is de nieuwe thuisbasis voor uw Google Currents-abonnementen en Google Play Magazines. Met maar n app en slechts n tik blijft u nu eenvoudiger dan ooit op de hoogte van het dagelijkse nieuws.


De nieuwste Play Kiosk heeft ook een update gekregen:
✔ Bekijk nieuwskoppen op uw startscherm met de Kiosk-widget
✔ Bekijk snel meer nieuwskoppen met minikaarten ('Menu > Minikaarten')
✔ Sorteer tijdschriftnummers (indien beschikbaar) op publicatiedatum
✔ Vertaal nieuwsbronnen onmiddellijk

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief