AfterDawn: Nieuws

Forgotify speelt alleen Spotify songs af die nog nooit eerder beluisterd zijn

Geschreven door Marco Korthout @ 31 jan. 2014 13:38

Forgotify speelt alleen Spotify songs af die nog nooit eerder beluisterd zijn Ongeveer een vijfde deel (20%) van de beschikbare muziek op Spotify is nog nooit afgespeeld via de streaming service. Spotify claimt 20 miljoen songs beschikbaar te hebben, zodat ongeveer 4 miljoen liedjes nog nooit eerder zijn afgepeeld. En daar gaat een nieuwe Web app met de naam Forgotify verandering in brengen, door alleen liedjes uit de vergeten hoek te spelen.
Interessant is natuurlijk te zien hoelang Forgotify bestaansrecht heeft in deze vorm.
Wordt het een succes, zijn er over een tijdje geen songs meer die nog nooit zijn afgespeeld ;)

Tijdens het testen van de muziekdienst begreep ik trouwens heel goed waarom sommige liedjes nog nooit zijn gedraaid. Mijn eerste songs waren "Nazuk Hai Mera Dil van Zubeeda Khanum", "For the Prince and his Lady van Tony Crane" en "Cacao meravigliao van Sara e Matteo"
... en die komen nu "gelukkig" nooit meer terug via Forgotify.

Inloggen via Spotify is een vereiste om Forgotify te kunnen gebruiken.


Forgotify website

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief