AfterDawn: Nieuws

De meest illegaal gedownloade kerstfilm dit jaar is 'Home Alone'

Geschreven door Marco Korthout @ 23 dec. 2013 23:35

De meest illegaal gedownloade kerstfilm dit jaar is 'Home Alone' Tijdens de feestdagen kun je in Nederland geen tv aanzetten of er wordt wel een kerstfilm uitgezonden. Desondanks worden er wereldwijd in deze periode heel veel kerstfilms illegaal gedownload.
Volgens CEG TEK International, een bedrijf dat beschermingsdiensten levert voor auteursrechthebbenden en anti-piraterij-oplossingen biedt, was de klassieker "Home Alone" de meest illegaal gedownloade kerstfilm in 2013.

Het bedrijf heeft wereldwijd de activiteiten van het BitTorrent (P2P) bestandsuitwisselingsnetwerken gemeten en een lijst gepubliceerd met de meest gedownloade speelfilms in dit genre.

Gemiddeld dagelijks 185.000 speelfilms, waarvan Home Alone er 20,169 voor haar rekening nam.

CEG TEK maakte gebruik van "eigen detectie-software, ontworpen met diverse unieke mogelijkheden, w.o. tracking zonder actief zelf deel te nemen in de peer-to-peer netwerken, activiteiten werden gemeten in de dagen voorafgaande de kerst.Hieronder de volledige lijst:

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief