AfterDawn: Nieuws

Netflix op TV krijgt een grote makeover

Geschreven door Marco Korthout @ 13 nov. 2013 9:31

Netflix op TV krijgt een grote makeover Netflix heeft op haar blog aangekondigd dat de interface en beleving op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Roku 3 en nieuwe en toekomstige Smart TV's en Blu-Ray spelers een grote makeover krijgen.
Na meer dan anderhalf jaar testen van de verschillende onderdelen, begint Netflix vandaag, 13 november, met de uitrol, die ongeveer 2 week in beslag zal nemen.

Vandaag mogen wij de grootste update in de Netflix geschiedenis op gebied van TV-belevenis aankondigen. Deze update verbetert Netflix TV voor Netflix-leden over de hele wereld en breidt voor de eerste keer geavanceerde features uit naar platforms als Roku, Smart TV en Blu-ray spelers, alsmede de PlayStation en Xbox 360.


De grootste veranderingen zijn visueel direct zichtbaar op moment dat je Netflix opstart, grote afbeeldingen en een gestroomlijnde navigatie, gebaseerd op je sociale netwerk, kijkgeschiedenis of voorkeuren.En omdat plaatjes meer zeggen dan woorden,
kun je het beste de onderstaande video bekijken.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief