AfterDawn: Nieuws

Windows 8.1 nu beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 17 okt. 2013 22:56

Windows 8.1 nu beschikbaar

Microsoft heeft haar klanten verheugd laten weten dat het nieuwe Windows 8.1 besturingssysteem nu beschikbaar is als een digitale download en upgrade voor Windows 7 en Windows 8 gebruikers. Gebruikers met Windows 8 kunnen de nieuwe versie eenvoudig via de Windows Store downloaden en installeren. Na downloaden wordt Windows 8.1 direct voor je geïnstalleerd.
Vanaf morgen zal de nieuwste Windows beschikbaar zijn als DVD en op nieuwe computers.

Als promotie kunnen klanten $10 voor de Windows Store verdienen. Iedere dag worden er daarvoor 810 mensen geselecteerd die hun nieuwe startscherm twitteren met de hashtag #Mystart.

Windows 8.1 biedt een heleboel nieuwe features die het werken met Windows 8 aanzienlijk verbeteren, alsmede de terugkeer van de startknop (minimale werking), de introductie van een betere zoekfunctie, verbeterde Windows 8 apps en de mogelijkheid om je desktop als standaard beginscherm in te stellen als je niet zo van de tegeltjes houdt.

Meer info over Windows 8.1 vind je hier.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief