AfterDawn: Nieuws

Google komt met aanbevelingen uit jouw kringen

Geschreven door Marco Korthout @ 11 okt. 2013 22:09

Google komt met aanbevelingen uit jouw kringen Google gaat je profielnaam en -foto weergegeven in recensies, advertenties en andere commerciŽle contexten. Google noemt dit dit 'aanbevelingen uit jouw kringen'. Daarvoor heeft het bedrijf haar servicevoorwaarden bijgewerkt, die zijn vanaf 11 november 2013 van kracht zijn. De nieuwe voorwaarden zijn van toepassing op de gebruikers van het Google+ sociale netwerk.
Hoe Google dat wil gaan doen legt ze zelf uit:
We willen u, uw vrienden en connecties nuttige informatie verstrekken. Aanbevelingen van mensen die u kent, kunnen ontzettend nuttig zijn. Daarom kunnen uw vrienden, familieleden en anderen uw profielnaam en foto bekijken, evenals andere content zoals de recensies die u deelt of de advertenties die u een +1 geeft. Dit gebeurt alleen als u een actie onderneemt (zoals iets een +1 geven, ergens op reageren of iemand volgen). De enigen die dit kunnen zien, zijn de mensen die u heeft geselecteerd om die content mee te delen.

Feedback van bekenden kan tijd besparen en resultaten voor u en uw vrienden in alle services van Google verbeteren, waaronder Zoeken, Google Maps, Google Play en in advertenties. Uw vrienden zien bijvoorbeeld dat u een album vier sterren heeft gegeven op de Google Play-pagina van de band. En de +1 die u uw favoriete plaatselijke bakkerij heeft gegeven, kan worden toegevoegd aan een advertentie die de bakkerij weergeeft op Google. We noemen deze tips gedeelde aanbevelingen.


Wil je dit niet, kun je het hier eenvoudig uitschakelen.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief