AfterDawn: Nieuws

Chromecast nu ook vanuit Nederland te bestellen bij Amazon

Geschreven door Marco Korthout @ 8 okt. 2013 14:33

Chromecast nu ook vanuit Nederland te bestellen bij Amazon

Update: Amazon schijnt op dit moment geen internationale bestellingen meer aan te nemen voor de Chromecast!
Kun je eindelijk gebruikmaken van Netflix, heb je geen smartTV of een geschikte multimediaspeler, zoals bij mij het geval was. Een Google Chromecast zou ideaal zijn. Helaas, tot voor kort niet weggelegd voor niet-Amerikanen. Tot voor kort, want Amazon accepteert nu ook internationale bestellingen van de Chromecast.

Zojuist zonder problemen een exemplaar besteld, voor omgerekend €40,74.De Google ChromeCast is een hdmi-stick die je in je tv stopt en met wifi verbindt, waarna je de content van verschillende bronnen kunt afspelen. Met je telefoon, tablet of computer kun je de Chromecast rechtstreeks vanuit bepaalde apps bedienen: Chrome, Netflix, YouTube en Google's Play Store. Om een tabblad vanuit de Chrome-browser op een pc of Mac te 'casten' heb je een Chrome-extensie nodig, Google Cast, die een knop aan je toolbar toevoegt.De Chromecast app is nog steeds US-only, zodat je zelf even naar het apk-bestand moet zoeken. Zal niet al teveel problemen op moeten leveren.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief