AfterDawn: Nieuws

Ansa - Off-the-Record Messaging

Geschreven door Marco Korthout @ 16 sep. 2013 12:13

Ansa - Off-the-Record Messaging Met Ansa kun je in tegenstelling tot de andere messengers "off the record" chatten en gesprekken voeren die automatisch verdwijnen zonder sporen achter te laten en foto's en video's sturen die zichzelf na een bepaalde tijd vernietigen. Het overkomt idedereen wel eens, in een opwelling een bericht de wereld insturen waar je later spijt van krijgt. En ondanks dat je het bewuste bericht verwijdert, blijven er nog altijd "kopieën" rondzwerven op het web en op de verschillende mobiele apparaten.
Ansa zou dit probleem oplossen, het is zo in te stellen dat je berichten na 60 seconden compleet worden gewist als ze zijn gelezen. Niet alleen op je telefoon, maar ook op die van je gesprekspartner en de servers van Ansa. Helemaal waterdicht is dat natuurlijk niet, de ontvangers van je berichten kunnen screenshots (schermafdrukken) maken. Maar mocht dat gebeuren, krijg je daar keurig een berichtje van.

Naast de chatfunctie kun je tekeningen maken en deze net als foto's, video's en linkjes delen. Verder beschikt de app over extra filters waarmee je je foto's kunt opvrolijken.



 • Gemakkelijk "off the record" communiceren, zonder sporen na te laten
 • Snel zelf-vernietigende foto's en video's versturen
 • Eerder verzonden berichten verwijderen via de synced deletion
 • Filters en doodles voor foto's
 • Google afbeeldingen en Youtube video's delen
 • Tekeningen maken.



  Ansa is een gratis app voor Android en iOS en is verkrijgbaar in Google Play en iTunes.

  Website van de maker

 • Vorige Volgende  
  Op dit artikel kun je niet reageren.

  Nieuwsarchief