AfterDawn: Nieuws

Google lanceert muziekdienst Play Music All Access in Europa

Geschreven door Marco Korthout @ 9 aug. 2013 4:29

Google lanceert muziekdienst Play Music All Access in Europa

Google heeft zijn muziekdienst Play Music All Access gelanceerd in Europa. Na de Verenigde Staten gaat Google Play Music All Access van start in BelgiŽ, Frankrijk, Ierland, ItaliŽ, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Nederland komt nog niet in het rijtje voor, waarschijnlijk zijn bij ons de afspraken over de muziekrechten nog niet afgerond (Buma/Stemra).
De muziekdienst gaat Ä9,99 per maand kosten, schrijf je echter voor 15 september in, betaal je maar Ä7,99 euro per maand.

Play Music All Access moet gaan concurreren met muziekdiensten als Spotify, Xbox Music en Rdio.
De functionaliteit zou dezelfde zijn als die in de VS. Je kunt muziek streamen van Google's catalogus vanaf ieder Android apparaat of via je webbrowser, en dat natuurlijk allemaal naast de muziek die je hebt ge-upload naar de cloud.

Net als iOS gebruikers, zullen de Nederlanders nog even geduld moeten opbrengen. De komende maanden zal Google de dienst ongetwijfeld uitrollen naar nog meer landen.Internationale beschikbaarheid van inhoud

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief