AfterDawn: Nieuws

Android Apparaatbeheer nu live

Geschreven door Marco Korthout @ 9 aug. 2013 3:42

Android Apparaatbeheer nu live Vorige week kondigde Google de nieuwe Android Apparaatbeheer service aan, waarmee je snel en gemakkelijk een verloren/gestolen apparaat kunt achterhalen en de opgeslagen data kunt veiligstellen/wissen.
De service is nu live.

Een paar van de features van de gratis service:
Lokaliseren en bellen van je verloren apparaat
Kun je je telefoon niet vinden en ligt die bijv. ergens tussen de kussens, kan Android Apparaatbeheer je behulpzaam zijn door je telefoon te bellen, met een maximaal volume, zelfs als het geluid op je telefoon is uitgeschakeld. Heb je je telefoon of tablet misschien in een restaurant laten liggen, kun je deze in real-time lokaliseren op de kaart.

Persoonlijke gegevens veiligstellen
Wanneer je je telefoon bent kwijtgeraakt door bijv. diefstal, kun je al je persoonlijke gegevens verwijderen zodat deze niet in verkeerde handen terecht kunnen komen. Deze data kun je eenvoudig en veilig van je telefoon of tablet wissen.


Wanneer je jouw Android apparaat even niet kunt vinden of het is gestolen, ga je gewoon naar de pagina Android Apparaatbeheer om een seintje naar je telefoon of tablet te laten sturen.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief