AfterDawn: Nieuws

Netflix dit jaar nog naar Nederland

Geschreven door Marco Korthout @ 19 jun. 2013 12:08

Netflix dit jaar nog naar Nederland

Netflix is een Amerikaanse videostreamingdienst die in 2007 is begonnen en nu wereldwijd al meer dan 35 miljoen klanten bedient. Vorig jaar is de videodienst naast Ierland en het Verenigd Koninkrijk gestart in de Scandinavische landen. En dit jaar wordt Nederland dus aan het rijtje toegevoegd.
Je kunt je nu al op de Nederlandse versie van de site, www.netflix.nl, opgeven om op de hoogte te worden gehouden van de daadwerkelijke lancering.

Over de prijzen en hoe het aanbod van films en tv-series eruit gaat zien, is nog niks bekend gemaakt. In het Verenigd Koninkrijk kost een abonnement £6 en in Finland €7,99 per maand. In Nederland kunnen we rekenen op een prijs van ergens tussen de 8 en 10 Euro.

Voor dat maandelijks bedrag kun je dan overal en altijd films en tv-series bekijken. Hierbij moet je denken aan series en speelfilms van Warner Bros., 20th Century Fox, Walt Disney company, Sony Pictures Entertainment, BBC Worldwide, CBS en andere.  • Kijken op je PS3, Wii, Xbox, PC, Mac, Mobile, tablet en meer.
  • Direct streamen van tv-series en films via internet.
  • Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

    Een beetje afhankelijk van het aanbod zou Netflix in Nederland best wel een succes kunnen worden.

  • Vorige Volgende  
    Op dit artikel kun je niet reageren.

    Nieuwsarchief