AfterDawn: Nieuws

Straks met iPhone 5S betalen via NFC en vingerafdruk

Geschreven door Marco Korthout @ 6 jun. 2013 9:36 Gebruikers reacties (1)

Straks met iPhone 5S betalen via NFC en vingerafdruk Tijdens een "tech tour" in Taiwan, sprak Topeka Capital analyst Brian White over de nieuwe killer feature van Apple's in de aankomende nieuwe iPhone en iPad, de vingerafdruktechnologie.
De volgende generatie iPhone 5S krijgt niet alleen de beschikking over NFC, maar ook over een vingerscanner. Waar veelal de de toevoeging S niet meer inhoud dan kleine verbeteringen, zal dat dus niet het geval zijn voor de iPhone 5S en de nieuwe iPads.

Volgens Brian White zal de iPhone 5S meer zijn dan een marginale update ten opzichte van huidige iPhone.

Apple is de enige grote fabrikant van smartphones die NFC (near field communication) nog niet gebruikt, de concurrenten Samsung en Nokia al wel. Daar zal binnenkort verandering in komen. Wellicht gaat Apple deze combineren met vingerherkenning.
Geen pincode meer, maar gewoon d.m.v je vingerafdruk.De vingerafdruktechnologie biedt de gebruikers de mogelijkheid hun smartphones te ontgrendelen zonder een wachtwoord of pincode in te hoeven toetsen. En natuurlijk wordt het winkelen in iTunes, iBook Store de App Store wat gemakkelijker, alsmede toegang tot de Game Center.

Wanneer de nieuwe iPhone in de winkels zal liggen is nog niet helemaal duidelijk, er wordt gesproken over augustus.

Vorige Volgende  

1 reacties

124.6.2013 13:56

lijkt me prima op deze wijze info te krijgen, gebruik nu OSX10.6.2 op McBook17" en iPad 2.
Zou na prism over willen stappen naar een veiliger operating system, wat kan men aanraden?
UBUNTU?

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief