AfterDawn: Nieuws

Start Menu Reviver - ouderwets startmenu voor Windows 8, maar wel met tegels.

Geschreven door Marco Korthout @ 22 mei 2013 13:13

Start Menu Reviver - ouderwets startmenu voor Windows 8, maar wel met tegels. Nog steeds stappen veel mensen niet over op Windows 8 omdat ze het nieuwe startscherm helemaal niets of heel onhandig vinden. Ik draai zelf alweer een tijdje op Windows 8 en ben er zeer tevreden over. Het nieuwe Metro startscherm ziet er cool uit maar werk natuurlijk voor geen meter, en ik gebruik dat startscherm nooit. Dankzij Classic Shell heb ik een geweldig ouderwetse startknop en een startmenu.
Maar er is een nieuwkomer op de alsmaar groeiende startmenu-markt, Start Menu Reviver.De eerste indruk is helemaal niet verkeer. Het brengt ook een startknop en een startmenu terug naar Windows 8, maar doet dat net weer anders dan de anderen.
Met de bekende functies, maar op een hele mooie manier, namelijk met de tegels.
Je kunt tot 32 tegels kwijt in je startmenu, die je helemaal naar eigen wens kunt aanpassen.De mooie tegels van het startscherm van Windows 8, maar dan in een overzichtelijk startmenu verwerkt.

De tegels kun je eenvoudig overal naar toe slepen, aanpassen met andere iconen of afbeeldingen.
Je kunt tegels maken van je favoriete websites, enz., enz. Je kunt het kleurenschema gemakkelijk aanpassen aan je eigen smaak. Snel toegang tot bijna alle belangrijke Windows-instellingen.Kortom, zoek je een ouderwets startmenu,
maar je vindt die tegeltjes toch eigenlijk ook best wel leuk,
is Start Menu Reviver wellicht iets voor jou!

Start Menu Reviver kun je hier downloaden.

Meerdere talen, w.o. Nederlands ;)
En werkt trouwens ook op Windows 7.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief