AfterDawn: Nieuws

Facebook Home voor niet-ondersteunde apparaten en niet-Amerikanen

Geschreven door Marco Korthout @ 13 apr. 2013 17:01

Facebook Home voor niet-ondersteunde apparaten en niet-Amerikanen Lullig voor ons Nederlanders dat we weer eens moeten wachten op iets nieuws als Facebook Home, alleen beschikbaar voor inwoners van de VS en voor HTC One X, Samsung Galaxy S III en de Samsung Galaxy Note II.
Gelukkig voor ons bestaan er handige hackers die zulke problemen voor ons tackelen.
Paul O'Brian van Modaco heeft een manier gevonden de bestanden die nodig zijn om Facebook Home te patchen om deze te kunnen draaien op niet-ondersteunde apparaten en buiten de VS.

Als test de gepatchte apk-bestanden op mijn Galaxy Nexus geïnstalleerd in Nederland. Geen enkel probleem, na installatie en opstarten en inloggen in Facebook werd ik getrakteerd op het volgende scherm.Keurig in het Nederlands.

Daarna Facebook Home instellen als standaard startscherm en je bent er helemaal klaar voor.Ga naar de site van Paul O'Brian en download de 3 gepatchte apk-bestanden, waaruit de checks voor land en apparaat zijn verwijderd. Voordat je de nieuwe bestanden installeert moet je wel eerst je huidige Facebook en Messenger apps de-installeren.

Als eerste de Facebook hoofd-app (katana), daarna de Messenger app (orca) en als afsluiting de Home app (ROMraid).
Succes!

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief