AfterDawn: Nieuws

Pirate Bay documentaire nu gratis online te downloaden

Geschreven door Marco Korthout @ 8 feb. 2013 23:07

Pirate Bay documentaire nu gratis online te downloaden

Pirate Bay documentaire gratis te downloaden.
De nieuwe documentaire, TPB AFK, ging vandaag in première op het Berlin International Film Festival. De film volgt de oprichters van the Pirate Bay en legt hun gevecht met de Zweedse en Amerikaanse autoriteiten vast.

Ook de arrestatie en de daaropvolgende veroordeling voor het schenden van de auteursrechten met de BiTorrent site The Pirate Bay komen aan bod.

En hoe kan het ook anders, de filmregisseur Simon Klose heeft drie kopieën van de film via The Pirate Bay beschikbaar gesteld. De film is beschikbaar in 480p, 720p of 1080p (of via proxy). Echter kun je de makers van de documentaire een beetje ondersteunen door de film hier te kopen.Wil je de film niet downloaden, maar direct bekijken? Geen probleem, dat kun je hier.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief