AfterDawn: Nieuws

In 2 dagen Google Maps voor iOS meer dan 10 miljoen keer gedownload

Geschreven door Marco Korthout @ 19 dec. 2012 9:13

In 2 dagen Google Maps voor iOS meer dan 10 miljoen keer gedownload

Jeff Huber van Google kwam via Google+ met het bericht dat Google Maps voor iOS al meer dan 10 miljoen keer is gedownload binnen 48 uur na de release vorige week. Dat betekent ongeveer 2.5% van alle verkochte iOS-apparaten.
De populariteit is te danken aan de hoge kwaliteit van het kaarten en navigatieprogramma van Google en natuurlijk ook aan de mislukte poging van Apple om met een eigen app te komen. Die app kwam er wel, maar die was dermate onbetrouwbaar dat de meeste iOS-gebruikers met smart wachtte op de Google Maps app.

Men zegt zelfs dat de iOS-versie eigenlijk nog beter is dan de Android-versie.

Huber heeft het in zijn bericht op G+ ook over de 'shake to feedback' feature van de Google Maps app, een functie die Google intern gebruikt om fouten te rapporteren. Schudt de app wanneer je deze hebt openstaan om feedback over de applicatie en zijn kaartendata te versturen.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief