AfterDawn: Nieuws

Windows 8 Pro activeren via de gratis Windows Media Center-upgrade

Geschreven door Marco Korthout @ 22 nov. 2012 19:05

Windows 8 Pro activeren via de gratis Windows Media Center-upgrade Dankzij een nieuw ontdekt gat in de beveiliging van Microsoft's product activateringsproces, is het mogelijk om een nog niet geauthoriseerde versie van Windows 8 Pro, permanent activeren d.m.v. de huidige Windows Media Center upgrade promotie.
Microsoft maakt het de illegale gebruikers steeds moeilijker, vanaf Vista moeten alle installaties van Microsoft produkten worden geactiveerd. Nu echter maakt Microsoft het ze wel heel erg gemakkelijk.

De gebruikte methode maakt gebruik van KMS of Key Management Service, een dienst die het systeembeheerders makkelijker maakt om Windows over de meerdere computers in een bedrijf uit te rollen. Met een Key Management System activatie kun je een niet geactiveerde kopie van Windows zonder beperkingen voor 180 dagen gebruiken.
Wanneer je nu in die 180 dagen gebruik maakt van de Windows Media Center upgrade promotie krijg je upgrade key die de KMS activering vervangt en alleen deze nieuwe key wordt gebruikt voor toekomstige checks.De methode is ontdekt door een Reddit-gebruiker en met succes getest door een editor van WindowsWave.

P.s. Natuurlijk gaan we hier niet een uitgebreide handleiding geven over de methode, daarvoor zul je even moeten Googlen ;-)

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief