AfterDawn: Nieuws

Netflix start service in ScandinaviŽ

Geschreven door Marco Korthout @ 17 okt. 2012 21:07

Netflix start service in ScandinaviŽ

Netflix had al aangekondigd dat het streaming-content service zou gaan aanbieden in de Scandinavische landen. Eergisteren was Zweden aan de beurt, gisteren Denemarken, vandaag Noorwegen en waarschijnlijk morgen Finland.
Morgen heeft een Afterdawn, als Fins bedrijf, een interview met Netflix.
Ik mocht ook vragen aanleveren, kon er echter maar eentje bedenken:
Wanneer komen jullie naar Nederland?

Netflix is een Amerikaanse provider van on-demand internet streaming media in de VS, Canada, Latijns Amerika, de Cariben, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en nu ScandinaviŽ. Het bedrijf is in 1997 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Los Gatos, California.

Het is nu met meer dan 27 miljoen streaming-abonnees de grootste internet abonnementservice voor het bekijken van en speelfilm en tv-series. Voor een laag maandelijks bedrag kunnen Netflix-leden speelfilms en tv-series via het internet op PC's, Mac's en TV's bekijken.

In Zweden kost de service 79 Zweedse kronen (iets meer dan Ä9) en in Denemarken 79 Deense kronen per maand (Ä10,50). Dat is duurder dan in de VS, waar de service maar $7.99 (Ä6) kost met de grootste film/tv-serie catalogus.Ook de iPhone fans zullen blij zijn dat de nieuwe landen (en talen) worden ondersteund door de iOS app.

Netflix Nordics Blog

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief