AfterDawn: Nieuws

Anonymous zegt sorry

Geschreven door Marco Korthout @ 15 okt. 2012 11:21

Anonymous zegt sorry

Er is weer een nieuwe video verschenen op Youtube waarin de vermeende oprichter van OpDutchPirateBay zijn verontschuldigingen aanbiedt voor de aanval op de Nederlandse providers van afgelopen zaterdag. Nu liep dat allemaal met een sisser af, maar hebben de bedrijven wel extra kosten moeten maken.
Een 16-jarige jongen heeft ondertussen bekend dat hij de maker is van de dreigvideo, hij zelf contact opgenomen hebben met de Nationale Recherche. Hij gaf aan dat het om een eenmansactie ging en dat het niets te maken had met Anonymous.

Maar goed, Anonymous of niet, in deze video worden er excuses gemaakt voor het feit dat ISP's werden aangevallen. Dat het een vergissing was, de providers kunnen er niets aan doen dat zij TPB moeten blokkeren.
De hackersgemeenschap moet zich richten op BREIN en de corrupte rechter, zegt de video.Dear citizens of the netherlands, people on the internet, and everyone else.I have to apologize for the last video concerning Operation Dutch Piratebay.

This account named RevolutionMessage was originally created by me to be used by other fellow brothers and sisters in the revolution.

I was away for a while and a brother in the revolution decided to upload the video without discussing it with the creator of the account.

I agree with the fact that something must be done against the blockade, but this is NOT the way to do it.

--No, attacking Providers is a huge mistake, We must focus on the people that caused this blockade: BREIN Anti Piracy and the Corrupt judge.

Our utmost apologies for the inconvinience, it shall not happen again.

The person who uploaded it without discussion has been stopped from using this account.

Our utmost apologies...

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief