AfterDawn: Nieuws

Firefox introduceert nieuwe updater

Geschreven door Marco Korthout @ 8 okt. 2012 14:20

Firefox introduceert nieuwe updater Het wordt steeds lastiger om updates en juiste versies van de Firefox webbrowser bij te houden. Dat ziet Mozilla nu ook en komt daarom met een nieuwe updatetool. Het installeren van Firefox-updates moet daarmee sneller en eenvoudiger gaan.
De tool is een zogeheten 'stub installer' die het het volledige computersysteem van een gebruiker doorzoekt om daarna de meest download(s) erbij te zoeken. Een soortgelijke updater zit er ook al bij de Google Chrome webbrowser ingebakken.

Mozilla heeft voorlopig alleen een nightly build van de stub installer online gezet voor Windows-gebruikers.
Na 8 oktober kun je de tool hier downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief