AfterDawn: Nieuws

Firefox for Windows 8 preview nu beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 7 okt. 2012 12:37

Firefox for Windows 8 preview nu beschikbaar Mozilla werkt aan een versie van Firefox Firefox die draait op x86 Windows 8, de Firefox Metro for Windows 8. Een paar dagen geleden heeft Mozilla een vroege preview-versie beschikbaar gesteld.
De preview beschikt over een nieuwe metrostijl Firefox startpagina, ondersteuning voor Firefox Sync, Metro touch en swipe sturing, integratie met Windows 8 "charms" en een moderne Australis interface. Dit is de allereerste preview-versie en in de komende weken/maanden worden er meer functies toegevoegd, alsmede verbeteringen aan de integratie met Windows en prestaties.

Werk je met een RTM release van Windows 8, kun je de nightly build of Mozilla Firefox downloaden en testen.
Let wel, echt comfortabel surfen is er nog niet bij, de preview is echt als testversie bedoeld.Blog Mozilla

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief