AfterDawn: Nieuws

TMX - Touchscreen MSN voor Windows 8 en IE10

Geschreven door Marco Korthout @ 2 okt. 2012 10:03

TMX - Touchscreen MSN voor Windows 8 en IE10 Brendan Thesingh, Audience Manager MSN Nederland, meldde gisteren op G+ dat er een touchscreen variant van MSN aan zit te komen voor Windows 8 en IE10, met de naam TMX. In de VS vanaf 26 oktober beschikbaar bij de introductie van Windows 8. In Nederland moeten we nog even wachten tot februari volgend jaar.


TMX is helemaal vanaf de grond opnieuw ontwikkeld om volledig gebruik te kunnen maken van de nieuwe technische mogelijkheden van Windows 8 en Internet Explorer 10. Volgens de makers is MSN voor Windows 8 gemaakt voor snelheid. Omdat Internet Explorer 10 ontworpen is om de mogelijkheden van Windows 8 volledig te benutten, is het renderen van complexe pagina's en hoge resolutie sneller en vloeiender.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat MSN z'n beste tijd al gehad had. Een paar jaar terug leek het wel dat iedereen zat te MSN-en. Tegenwoordig hoor je daar eigenlijk niemand meer over.
Doe het zelf trouwens nog steeds met good old ICQ (via Miranda) ;-)

MSN Blog

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief