AfterDawn: Nieuws

Apple erkent problemen camera iPhone 5

Geschreven door Marco Korthout @ 2 okt. 2012 13:18

Apple erkent problemen camera iPhone 5 Na eerst de 'Paarse gloed' (Purple Flare) problemen van de camera in de nieuwe iPhone 5 te hebben ontkend, geeft het middels een e-mail aan een lezer van Gizmodo toe dat het probleem wel degelijk bestaat. Waarschijnlijk bij alle iPhone 5 smartphones.
De oplossing van Apple: "Draai de camera weg van de lichtbron als je foto's maakt".Dear Matt,

Our engineering team just gave me this information and we recommend that you angle the camera away from the bright light source when taking pictures. The purple flare in the image provided is considered normal behavior for iPhone 5's camera. If you wish to reach me regarding this case number *********, please contact me at 1-877-***-**** ext. *******. I currently work Thursday-Monday: 7:00am - 3:30pm Mountain Time. If you reach my voicemail, please leave your name, phone number, case number and the best time to reach you. Email is ***********@apple.com.Sincerely,
Debby
AppleCare Support


Sommige fotografische experts hebben al gespeculeerd dat de paarse gloed veroorzaakt zou kunnen worden door sapphire glazen afdekking van de iPhone 5 camera.

Via Gizmodo

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief