AfterDawn: Nieuws

Microsoft vernieuwt SkyDrive en Android-app

Geschreven door Marco Korthout @ 16 aug. 2012 14:06

Microsoft vernieuwt SkyDrive en Android-app Microsoft heeft haar SkyDrive cloudservice ge-update met nieuwe/verbeterde functies en het voorzien van hetzelfde moderne uiterlijk van Windows 8. Allemaal in de stijl van de onlangs gelanceerde Outlook.com en alle diensten (E-mail, SkyDrive, Agenda en Personen) gemakkelijk bereikbaar. Ook werd op dit blog bekend gemaakt dat Microsoft binnenkort met een Android-app voor SkyDrive komt, soortgelijk de apps voor iOS en WP7.


Over Outlook.com gesproken; wanneer je je eigen naam/bijnaam nog niet hebt geclaimd als outlook.com e-mailadres, is het zaak daar niet al te lang mee te wachten. Outlook.com is kort geleden uitgerold en miljoenen mensen hebben hun e-mailadres al vastgelegd en e-mailadressen zijn uniek zoals je weet ;-)Beschik je over een hotmail of live e-mailadres kun je je e-mailadres eenvoudig veranderen in een outlook.com adres of er gewoon een outlook alias aan toevoegen.
Hiervoor ga je naar Meer e-mailinstellingen en klik je op Een Outlook-alias maken of Het e-mailadres een andere naam gevenNu moet ik eerlijk zeggen dat ik nogal Google-minded ben en de diensten van Google al heel veel jaren met plezier gebruik. Zelf nooit gebruik gemaakt van mijn hotmail/live account. Maar na een uurtje spelen met de vernieuwde diensten van Microsoft ben ik er toch best wel positief over.
Overzichtelijk, alles bij de hand, prettige interface en straks ook nog een Android-app en net als bij Google Drive gemakkelijk een nieuw document aanmaken (Word, Excel, Powerpoint of OneNote). Natuurlijk kun je bestanden/mappen super eenvoudig delen met anderen.Google heeft er in ieder geval een volwaardig concurrent bij!Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief