AfterDawn: Nieuws

RIP Demonoid - domeinnamen te koop

Geschreven door Marco Korthout @ 13 aug. 2012 16:40

RIP Demonoid - domeinnamen te koop Over en uit voor Demonoid.
Het kan snel gaan, twee weken geleden nog een van de grootste torrent downloadsites, nu uit de lucht en de belangrijkste domeinnamen te koop voor de hoogste beider. Een DDoS en hacker attack, gevolgd door een politie-inval bracht de torrentsite op z'n knieën.

De drie hoofddomeinen van Demonoid – Demonoid.me, Demonoid.com en Demonoid.ph – staan nu te koop op Sedo, een populaire domeinnaam en website markt.

Het leek een kwestie van tijd te zijn dat de site, dankzij vermeende backup servers, weer online zou komen, met wellicht een andere host, nu lijkt die kans wel heel erg klein.

De IFPI is tevreden over het uit de lucht halen van Demonoid. Jeremy Banks, directeur van de anti-piracy groep zegt (via TorrentFreak):"De operatie om Demonoid te sluiten was een geweldig voorbeeld van internationale samenwerking bij het stoppen van een service die het illegaal verspreiden van muziek mogelijk maakte."

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief