AfterDawn: Nieuws

YouTube oprichters lanceren volgende week Zeen

Geschreven door Marco Korthout @ 22 jun. 2012 0:34

YouTube oprichters lanceren volgende week Zeen

Het duo achter YouTube, Chad Hurley en Steve Chen, komt met iets nieuws, een nieuwe magazine applicatie dat de naam Zeen draagt. Eigenlijk nog bar weinig over bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal het een service zijn met iets van Pinterest en Paper.li in zich, maar misschien ook wel iets totaal anders.
Het wordt een service om prachtige magazines te maken en te ontdekken, verder zal het over een browserbladwijzer (favorieten) extensie beschikken met de naam Zeen Bookmarklet.

Volgende week wordt de sluier opgelicht, Chad Hurley vertelde op Le Web 2012 dat de nieuwe dienst volgende week gelanceerd zal worden.

AVOS het bedrijf van bovengenoemd duo, is gevestigd in San Mateo, California met kantoren in Beijing, China en Dunedin, New Zeeland. Het bedrijf kocht onlangs Delicious van Yahoo en ontwikkelde mei.fm, een Chinese Pinterest-achtige site.Op dit moment krijgen we alleen nog de splash-pagina te zien op zeen.com, maar kun je je wel al aanmelden en je portaalnaam reserveren.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief