AfterDawn: Nieuws

Wikileaks al 3 dagen doelwit DDoS aanval

Geschreven door Marco Korthout @ 17 mei 2012 4:35

Wikileaks al 3 dagen doelwit DDoS aanval The Pirate Bay ligt plat. Wikileaks ligt plat. Zijn deze Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen toeval? Bijna niemand weet dat op dit moment, maar dat er wat gaande is lijkt zeker.
Was gisteren TPB offline door DDoS aanvallen, nu blijkt Wikileaks ook al 3 dagen lang slachtoffer te zijn.
Suggereerde ik gisteren nog dat Anonymous misschien achter de aanvallen op The Pirate Bay zou kunnen zitten, gezien de kritiek van TPB op het platleggen van Virgin Media door Anonymous. Blijkt niet zo te zijn, Anonymous ontkent alle betrokkenheid en biedt zelfs een helpende hand.
Waarschijnlijker is het vanuit de entertainmentindustrie of een overheid komt.Einde is nog niet in zicht!

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief