AfterDawn: Nieuws

Google werkt aan fix voor Google Music limiet

Geschreven door Marco Korthout @ 17 mei 2012 3:46

Google werkt aan fix voor Google Music limiet Op verzoek van de platenindustrie heeft Google bij de muziekdienst Google Music bepaalde limieten toegepast. Met Google Music kun je maximaal 10 apparaten gelijktijdig autoriseren. Al jouw muziek is op al die apparaten beschikbaar. Heb je eenmaal het max van 10 bereikt, moet je een van die 10 de-autoriseren om een ander te kunnen autoriseren. Dat laatste is weer beperkt tot 4 keer per jaar.
Op zich zijn dit verklaarbare en redelijke beperkingen, ware het niet dat veel Android-gebruikers hierdoor toch in de problemen kwamen. Gebruikers die vaak hetzelfde apparaat autoriseren/de-autoriseren lopen snel tegen de max. 4 x per jaar limiet aan. Ook gebruikers die hun Android-tablet terugzetten naar fabrieksinstellingen en gebruik maken van een custom-ROM lopen tegen het probleem aan dat Google Music het apparaat telkens als een nieuw apparaat ziet. Bij iedere autorisatie krijgt het apparaat een nieuwe apparaat-ID toegewezen.

Google erkent de problemen en heeft in ieder geval de 4 x per jaar limiet opgeschort en zegt aan een oplossing te werken.Vorige Volgende  

Reageren op dit artikel

Als je nog geen AfterDawn.com account hebt, vul dan a.u.b. hieronder een nicknaam en je email adres in. Een Activatie link word dan naar je email gestuurd.

Als je al een AfterDawn.com account hebt, log dan in met de volgende tab.

Inloggen met je AfterDawn gebruikersnaam of je e-mailadres
Nieuwsarchief