AfterDawn: Nieuws

Windows 8 Pro PC Upgrade voor $15

Geschreven door Marco Korthout @ 16 mei 2012 1:13

Windows 8 Pro PC Upgrade voor $15 Volgens Winsupersite.com komt Microsoft vanaf 2 juni met een promotieactie voor kopers van een Windows 7 computer. Zij kunnen op moment dat Windows 8 beschikbaar is voor $14.99 upgraden naar Windows 8. Normaliter worden de Europrijzen één op één overgenomen van de USD, het zal ons dus waarschijnlijk 15 Euro gaan kosten.
Microsoft komt vaker met een promotie voor PC-kopers in de maanden voorafgaande een nieuwe versie. Zouden ze dat niet doen zouden er gewoon geen PC's/laptops verkocht worden in die periode. Als je weet dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe versie van het besturingssysteem op de markt komt, kun je beter een paar maandjes wachten.

De Windows 8 promotie wijkt af van de Windows 7 promo. Microsoft biedt maar twee mainstream versies aan van Windows voor thuisgebruikers: Windows 8 en Windows 8 Pro. Met de promotie wordt deze keer ook alleen de higher-end Windows 8 Pro aangeboden voor PC-kopers met een Windows 7 versie geïnstalleerd.

De promotie zal ongeveer samenvallen met de vrijgave van de final Windows 8 pre-release milestone, de zogenaamde Release Preview, die de eerste week van juni. Windows 8 zal dan ergens in de tweede helft van 2012 beschikbaar komen.Afbeelding Winsupersite.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief