AfterDawn: Nieuws

Sony Xperia smartphones krijgen ICS update

Geschreven door Marco Korthout @ 15 apr. 2012 1:32

Sony Xperia smartphones krijgen ICS update

Sony is begonnen met het uitrollen van de Ice Cream Sandwich update voor de eerste serie smartphones (Xperia Arc S, Xperia neo V en Xperia ray) in Zweden, Denemarken, Ijsland, Finland en Noorwegen.
De tweede ronde met de Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active en de Sony Ericsson Live met Walkman in de hoofdrollen, is voorlopig gepland voor eind mei, begin juni.

Xperia gebruikers hoeven nu niet zelf hun apparaat te unlocken en bepaalde features op te geven om toch maar Ice Cream Sandwich te krijgen. Sony geeft aan dat zij binnenkort nadere informatie zal verstrekken op hun blogs met de release datums en dat de updates alleen beschikbaar komen via PC Companion en Bridge voor de Mac en niet als een over the air download. Sony zal de gebruikers ook niet waarschuwen wanneer hun update beschikbaar is, zodat zij echt goed geïnformeerd en weloverwogen moeten besluiten de update te downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief