AfterDawn: Nieuws

Google gaat zich focussen op goedkope tablets

Geschreven door Marco Korthout @ 14 apr. 2012 5:15

Google gaat zich focussen op goedkope tablets

Google's CEO Larry Page liet zich gisteren ontvallen dat Google zich in de toekomst gaat focussen op goedkope Android tablets, en daarmee het gerucht nog verder aanwakkert dat het bedrijf later dit jaar met een $150 "Nexus" tablet komt, die moet gaan concurreren met Apple en Amazon.
Larry Page zei tijdens een telefoongesprek:
"Wij denken dat er een heleboel succes valt te behalen aan de onderkant van de markt, alsmede met laaggeprijsde producten die belangrijk gaan worden. Het is een gebied die wij belangrijk vinden en waar zeker onze aandacht ligt.


Page prijsde andere laaggeprijsde Android tablet fabrikanten, zonder namen te noemen. Barnes & Noble en Amazon domineren de markt voor de 7-inch entertainment tablets, maar volgens geruchten is Apple een "iPad Mini" aan het testen.

Wanneer de geruchten kloppen zal de Google's Nexus tablet een Asus MeMo 370T worden met een quad-core processor en Ice Cream Sandwich.Heel goed mogelijk dat Google de tablet zal aankondigen op hun eigen developer's conference in juni.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief