AfterDawn: Nieuws

VIDEO: Vooruitblik van de Windows Store

Geschreven door Marco Korthout @ 8 dec. 2011 4:33

VIDEO: Vooruitblik van de Windows Store

Microsoft details van de Windows Store voor ontwikkelaars.
Microsoft heeft details prijsgegeven over de Windows Store, de primaire bron voor Metro-style apps voor het aankomende Windows 8 besturingssysteem. In de onder weergegeven video legt Microsoft's Antoine Leblond uit hoe de inkomstenverdeling geregeld is en wat het bereik van de Windows Store zal zijn wanneer deze beschikbaar komt.

Microsoft heeft bevestigd dat de beta van Windows 8 zal worden gereleased in february 2012. Verwacht wordt dat vanaf augustus volgend jaar de eerste PC's worden geleverd met Windows 8 als geïnstalleerd besturingssysteem.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief