AfterDawn: Nieuws

Apple kondigt 4 oktober nieuwe iPhone 5 aan

Geschreven door Marco Korthout @ 26 sep. 2011 9:10

Apple kondigt 4 oktober nieuwe iPhone 5 aan Meerdere bronnen verwachten dat Apple de nieuwe iPhone 5 op 4 oktober zal aankondigen op het hoofdkwartier in Cupertino. De plek waar Apple tot nu toe alle iPhones en iPad apparaten heeft aangekondigd.
Wanneer de phone daadwerkelijk wordt uitgebracht is nog onduidelijk, maar omdat Apple het opnemen van vakantiedagen van werknemers van 9 tot 15 oktober geblokkeerd heeft, gaat men ervan uit dat het in die periode wel eens zou kunnen gebeuren.
Verizon is momenteel een van de aanbieders van de iPhone 4 en die gooit de iPhone 4 in de opruiming, voor $120 verwisselt die van eigenaar. Wat er ook weer op wijst dat men daar de magazijnen leeg wil maken voor de nieuwe iPhone.

Men verwacht dat de nieuwe iPhone zal beschikken over een 8-megapixel camera, een A5 dual-core processor, mobiele betaalfuncties en misschien de Qualcomm mobile phone chip. Verder een beter scherm, meer geheugen en een betere batterij.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief