AfterDawn: Nieuws

Geverifieerde twitter-accounts krijgen DM optie zonder terugvolgen.

Geschreven door Marco Korthout @ 6 jul. 2011 12:13

Geverifieerde twitter-accounts krijgen DM optie zonder terugvolgen. Tot nu toe moest men een volger van je twitter-account terugvolgen om elkaar een Direct Message te kunnen sturen. En daar zit natuurlijk wel een logica achter. Maar de tijden veranderen, twitter wordt allang niet meer gebruikt als alleen maar een miniblogsysteem om berichten te posten, maar ook als een echt communicatiemiddel. Steeds meer bedrijven gaan twitter gebruiken om ondersteuning te verlenen voor hun producten.
Wilde je als klant via een DM een vraag stellen aan een bedrijf, moest dat account je ook terugvolgen en na het beantwoorden eventueel weer ontvolgen. Best wel gecompliceerd dus.

Mashable meldt dat het straks voor geverifieerde accounts niet meer nodig is. Er bestond nog even verwarring of twitter deze mogelijkheid standaard zou doorvoeren, echter uit een reactie van twitter blijkt dat de regels met betrekking op het versturen van een DM niet worden aangepast, dat alleen een paar accounts de mogelijkheid hebben gekregen om DM-etjes te ontvangen zonder het betreffende account te volgen, een opt-in optie.
Contrary to news reports, Twitter has not changed the rules for how Direct Messages (DMs) work for Verified accounts,

Instead, Twitter has given some accounts the ability to receive DMs from accounts they don’t follow. Accounts with this feature must opt in.

We do not have plans for making this capability more widely available at this time. We will continue to experiment with ways of helping people and companies get more value from Twitter. As with all of our experiments, we are listening carefully to feedback on this feature and will use that feedback to continue innovating and iterating.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief