AfterDawn: Nieuws

Anonymous slaat weer toe bij politie van Arizona

Geschreven door Marco Korthout @ 3 jul. 2011 23:26

Anonymous slaat weer toe bij politie van Arizona Net als LulzSec een tijdje terug, heeft ook de hackersgroepering Anonymous weer toegeslagen bij de politie van Arizona, met online aanvallen tegen verschillende websites van het politiekorps en publicatie van gestolen e-mail berichten.
Regionale sites van de Politie aldaar werden vorige week donderdag gehackt en vele waren vrijdag nog steeds offline. Anonymous heeft hiervoor de verantwoordelijk opgeëist, en zeggen daarmee door te gaan als protest tegen de anti-immigratie wetten.

Anonymous zegt dat het 8 Fraternal Order of Police (FOP) websites heeft gehackt en dat het een lijst publiceert met meer dan 1200 politie gebruikernamen, wachtwoorden en e-mailadressen. Het moedigt andere hackers aan om de bijbehorende postvakken te doorzoeken naar geheime informatie.

Anonymous en voorheen LulzSec, zijn al een tijdje bezig met een "Antisec" aanval tegen de overheden, gezagshandhavers en bedrijven.

De Arizona Department of Public Safety noemt de hackers een "cyber terrorism group."

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief