AfterDawn: Nieuws

Google+ een Facebook-killer?

Geschreven door Marco Korthout @ 29 jun. 2011 0:26

Google+ een Facebook-killer? Na de mislukte Buzz, de virtuele gemeenschap Orkut en ook een beetje Google Wave komt de zoekgigant met Google+, een nieuw social netwerk. En na het zien van de filmpjes wordt ik wel enthousiast en geef ik deze poging van Google goede kans van slagen.
In andere sociale netwerken als Facebook zijn al je vrienden gelijkwaardig, is er geen onderscheid. Alles wordt zo'n beetje met iedereen gedeeld. In Google+ kun je jouw vrienden verdelen in aparte vriendengroepen. Je maakt diverse kleinere sociale kringen aan: je beste vrienden, oudere vrienden, de voetbalclub, collega's, familie, etc.

Beelden zeggen meer dan woorden, hieronder worden alle functies in 5 filmpjes keurig uitgelegd.

Voorlopig alleen nog op uitnodiging, hier kun je jezelf aanmelden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief